PRODAVNICA OKOVA ZA NAMEŠTAJ, drvene lajsne, aluminijski profili za frontove, ugradne kuhinje, ručice i čiviluci, silikoni, purpene, lepkovi, konzole, klizači za fioke, mehanizmi za klizna vrata, nogice, noge za stolove i distanceri, kvake, brave i cilindri, sudopere i slavine, šrafovi za drvo, žičani elementi, točkići, šarke, sitni okov

O nama

STR "TIK" postoji od 1. januara 2000 godine. Bitno je naglasiti da zaposleni znaju posao kojim se bave, poznaju proizvode koje prodaju i mogu na osnovu razgovora sa Vama da ponude odgovarajuće rešenje nekog problema. Konsultacijom odgovarajućeg kataloga, uz našu pomoć, moguće je pronaći neki artikal za kojim se traga.

STR "TIK" je ostvario saradnju sa 60 dobavljača, i svaki od njih na svoj način doprinosi da TIK kao ovakav opstaje na ovom tržištu i da neprekidno pruža kvalitetnu uslugu. Kao dokaz dobre poslovne politike, imamo podatak da su naši kupci bile 684 firme, veće ili manje. Evidenciju o broju "običnih" stalnih kupaca nije moguće voditi, ali bi brojka sigurno bila fantastična.

str TIK prodavnica okova za namestajTIKTIK